KAOOOOSSSSSSSSS

Hej mina kära läsare, visst var det längesedan men det har hänt väldigt mycket på sista tiden. Inget jag direkt kan berätta för er om, men det har blivit lite krångel med inkonst och våra utgifter när det gäller Feel Good.. däför har vi tyvär inte kunnat skriva i bloggen och berätta för er hur mycket VIII tjänat in, Vi säger jag eftersom vi inte kunnat göra detta utan er. Så tack till alla som kom på FEEL GOOD!
Lite om FEEL GOOD kvällen!
Feel good galan handlade om att tjäna in så mycket pengar som möjligt till de fattiga i afrika. Vi hoppades eller snarare trodde att vi skulle få dit fler än 500 personer, men så blev det inte riktigt,.Vi fick endast runt 300 personer dit men alla som var där verkade ha kul. Och det är vi väldigt glada över. Under galan spelade och uppträde över 10 grupper, men tyvär inte en helt perfekt blandning, vi har bla lärt oss att man ínte kan ha två HELT olika artister på en och samma gala. Vi tar Leslie och Albin  som ett exempel, Leslies fanse diggade inte precis Albin och Albins fanse kanske inte heller diggade Leslie. Eller ett annat exempel, väldigt många flippa ut helt när Javier och gänget uppträde medans jag(Alban) och Gonzales dansade loss och älskade musiken! Med detta försöker jag komma fram till att vi alla har olika musik smaker och vår blandning gjorde att folk inte alltid trivdes, men i stort sätt verkade alla trivas och ha kul.
Vi fick väldigt mycket beröm av folk och det uppskattar vi. Kritiken vi fick tog vi minns lika bra, vi satte oss dagen efter och disskuterade om vad vi gjorde bra och mindre bra. Och detta för er skull så att ni på nästa Feel good gala alltid har kul och längtar till nästa FEEL GOOD!
Feel Good blev lyckat som sagt, runt 300 personer var på plats. Enligt mig och väldigt många andra så kommer vi alla minnas denna underbara kväll som vi hade SKIT KUL på och samtidigt hjälpte de som behöver all hjälp de kan få.
Tyvär så vet vi inte än hur mycket vi kommer kunna skicka ner till afrika men det jag vet är att vi under vkällen tjänade in ungefär 20 tusen sammanlagt! Verkligen nice vaa:D Nu kan vi bara hoppas på att så mycket som möjligt går till de som verkligen behöver pengarna( mer information kommer så snart vi själva vet något ).
Tack! för att ni kom på FEEL GOOD ni som nu gjorde och de som inte gjorde det är RASISTER enligt mig:D okej okej bara om de nu inte var sjuka och sånt klart:D Men det är lungt för vi hoppas snart på att kunna ordna en ny FEEL GOOD!

Om ni undrar hur det såg ut på inkonst under kvällen eller vilka som var där så är det bara att gå in på piccaboo för där finns bilder på kvällen:D Eller så nöjer ni er med bilder som jag lägger ut strax:D TACKK FÖR MIGG OCH TACKK TILL ER ALLA SOM KOM OCH NU MÅR BRA! // Alban Dreshaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0