Tänk dig bara skilnaden ungefär 6000 kr kan göra för dessa ungdomar

//alban dreshaj

WOHOOOO

Vi har tyvär inte haft så mycket tid o skriva på vår kära blogg.. det ber vi om ursäkt för, vi har fortfarande besökare! tackk mina kära besökare, nu tycker jag tom om att blogga:D hahaha:D JOO anledningen till att jag jublar är för att vi fått RESULTAT:D det vi sååå länge väntat på, Efter nogranna beräkningar så kom vi fram till att vi om allt går som det ska nu med ekonomin, kommer skicka ner minnst 5000 KR till afrika OAVKORTAT! helt underbart! Vi tjänade ungefär 20 tusen på galan men tyvär var vi tvugna att dra av alla utgifter. Ett stort TACKK! till Inkonst som drog av endast 7000 kr från vår inkomst.
Fler detaljer om hur det blev minst 5 tusen och varför inte minst 10 tusen kommer strax och sedan säger vi även till när vi skickat ner alla pengarna! I FEEL GOOD! //ALBAN DRESHAJ

Bowdown @ feelgood

Feel good (Leslie)


Feel good(Emilio)


Feel good( söta robel)


I FEEL FUCKING GOOD!


Feel good(ett utav dans grupperna, HELT underbara var ni tjejer:D)


Feel good( backstage)


Feel good


Feel good


Feel good


KAOOOOSSSSSSSSS

Hej mina kära läsare, visst var det längesedan men det har hänt väldigt mycket på sista tiden. Inget jag direkt kan berätta för er om, men det har blivit lite krångel med inkonst och våra utgifter när det gäller Feel Good.. däför har vi tyvär inte kunnat skriva i bloggen och berätta för er hur mycket VIII tjänat in, Vi säger jag eftersom vi inte kunnat göra detta utan er. Så tack till alla som kom på FEEL GOOD!
Lite om FEEL GOOD kvällen!
Feel good galan handlade om att tjäna in så mycket pengar som möjligt till de fattiga i afrika. Vi hoppades eller snarare trodde att vi skulle få dit fler än 500 personer, men så blev det inte riktigt,.Vi fick endast runt 300 personer dit men alla som var där verkade ha kul. Och det är vi väldigt glada över. Under galan spelade och uppträde över 10 grupper, men tyvär inte en helt perfekt blandning, vi har bla lärt oss att man ínte kan ha två HELT olika artister på en och samma gala. Vi tar Leslie och Albin  som ett exempel, Leslies fanse diggade inte precis Albin och Albins fanse kanske inte heller diggade Leslie. Eller ett annat exempel, väldigt många flippa ut helt när Javier och gänget uppträde medans jag(Alban) och Gonzales dansade loss och älskade musiken! Med detta försöker jag komma fram till att vi alla har olika musik smaker och vår blandning gjorde att folk inte alltid trivdes, men i stort sätt verkade alla trivas och ha kul.
Vi fick väldigt mycket beröm av folk och det uppskattar vi. Kritiken vi fick tog vi minns lika bra, vi satte oss dagen efter och disskuterade om vad vi gjorde bra och mindre bra. Och detta för er skull så att ni på nästa Feel good gala alltid har kul och längtar till nästa FEEL GOOD!
Feel Good blev lyckat som sagt, runt 300 personer var på plats. Enligt mig och väldigt många andra så kommer vi alla minnas denna underbara kväll som vi hade SKIT KUL på och samtidigt hjälpte de som behöver all hjälp de kan få.
Tyvär så vet vi inte än hur mycket vi kommer kunna skicka ner till afrika men det jag vet är att vi under vkällen tjänade in ungefär 20 tusen sammanlagt! Verkligen nice vaa:D Nu kan vi bara hoppas på att så mycket som möjligt går till de som verkligen behöver pengarna( mer information kommer så snart vi själva vet något ).
Tack! för att ni kom på FEEL GOOD ni som nu gjorde och de som inte gjorde det är RASISTER enligt mig:D okej okej bara om de nu inte var sjuka och sånt klart:D Men det är lungt för vi hoppas snart på att kunna ordna en ny FEEL GOOD!

Om ni undrar hur det såg ut på inkonst under kvällen eller vilka som var där så är det bara att gå in på piccaboo för där finns bilder på kvällen:D Eller så nöjer ni er med bilder som jag lägger ut strax:D TACKK FÖR MIGG OCH TACKK TILL ER ALLA SOM KOM OCH NU MÅR BRA! // Alban Dreshaj

LESLIELeslie pratar efter sitt uppträdande på Feel good.
2Fresh


/Tannaz

Today!

Yeah people, ikväll smäller det.
FEEL GOOD, om några timmar, så jävla mycket stress, men det går suuuuper!!!
22.00 - 03.00
Jag tror ni nu har fattat all annan information så jag behöver nog inte skriva mer.
Så underbara människor som ställt upp för att hjälpa och så många grymma artister som dyker upp ikväll.
Man känner sig som en bättre människa för att allt detta har vi gjort för att hjälpa andra människor.
Andra människor som verkligen behöver vår hjälp.
Detta är något vi alltid velat göra, hjälpa folk, för vi har det så bra vi själva men ibland glömmer vi bort det!
Aja, i need to gooooo!!!! Har mkt mkt mkt att göra..
SEE YAA TONIGHT !!!!!!!!

/Tannaz

J-son & Glaze

http://www.klubbkoll.se/webbtv/senaste-video/
J-son & Glaze pratar, där ni bland annat hör J-son säga att han har spelning i Malmö!

YEAH PEOPLE, DET ÄR IMORGON!!!!!

kvällen innan..

nu sitter man här, i inkonst och förberett hela dagen inför imorn. Modeller som repeterat catwalken tills dem dog, tannaz jobbiga c.b skivor som spelats tills jag höll på att tappa vettet haha.YESSS allt går bra inför imorn, allt lär klicka och spricka och det tickar och imorn får jag alla blickar:D menmen , vet att ni förbereder er för imorn och det gör vi med. SYNES IMORN och då e ni vackra och fina som jag ..(det går inte de vet vi alla menmen)
ALL I GOTTA SAY BLEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSS /robster

2 DAGAR KVAR:O!!!

Endast två dagar kvar, eller? inte ens det ju:O vid denna tiden på fredag har vi redan kört igång med de coolaste rapparna, grymmaste sångare/sångerskor och de hetaste dansarna.  Nu tänker jag berätta något intressant för er, våra kära läsare:D viste ni om att vi har just nu ungefär 200 läsare per dag hahaha mer än vad 90 procent av alla nördiga tjejer som skriver varje dag typ:D jajaa ska inte trycka ner folk:D ni är säkert nästan lika grymma som vi är.. Från början skulle detta endast vara ett litet projektarbete, det enda jag brydde mig om var att få bra betyg. Sedan vad vi nu gjorde för att få det spelade egentligen inte så stor roll. Men sen så kom Marvin Tay med en helt underbar idè, Vi gör en välgörenhetsgala sa han. Jag tyckte att hans idé sög och att min kex chocklad idè var bättre. Men jag var verkligen dum. Kolla vad den iden har lett till, något helt fantastiskt, något inte många får vara med om att uppleva. Jag har nu ändrat inställning till projektarbetet, det handlar nu inte om att få mvg.Nu handlar det om att tillfredsställa kunderna på fredag och sammtidigt tjäna in så mycket pengar som möjligt till de fattiga, de som verkligen behöver det. Vi i Feel good styrelsen gör nu alltså inte detta för vår skull utan för de fattiga i Afrika, vi har lagt ner oerhört mycket tid på detta och allt för att ni ska kunna ha kul samtidigt som ni gör någon nytta. Har ni någon gång gått ut och festat, druckit så mycket att du inte minns vart era 500 kr gick till igår kväll? Hemsk känsla! Den känslan behöver ni inte få hos oss på fredag eftersom ALLT vi tjänar in går till välgörenhet, så om du nu inte minns hur du gjort dig av alla dina pengar så spelar det inte lika stor roll eftersom de kanske räddar ett barn från att svälta, bidrar till ett barns skol gång eller bygger en brunn så att barnen och kvinnorna inte behöver gå flera km för att hämta vatten. så tänk på saken mina kära läsare.. låter det inte frestande, att ha kul samtidigt som man hjälper de fattiga och är med och förändrar? inte bara kul utan FETT NICEE!

FEEL GOOD NU PÅ FREDAG MISSA DET INTE! :D /Alban Dreshaj

RSS 2.0