J-SON IN THE HOUSE !

Som skrivet tidigare ska the big up and coming artist J-son även dyka och uppträda nu på fredagen den 3 April !
J-son växte upp i Brasilien med en ensamstående mamma som fick kämpa varje dag för att familjen skulle klara sig.
Idag är han en 23 årig begåvad artist bosatt i Göteborg.

Nu efter han har släppt låtarna Lookie Lookie & Pretty Boy ska han komma ner till söder för att visa lite kärlek från Göteborg som vi och många andra ser fram emot ! Han har även jobbat med artister som Lazee, Adam Tensta, Leslie osv..

Så det är BÄST att ni kommer nu på Fredag.. annars kommer ni missa en otrolig tung kväll som INTE går på repris !

Här är videon till Pretty Boy & Lookie Lookie !

Den här låten är till dig Marvin.. Denna kommer du GARANTERAT bumpa !
Aja I'm out.. was really nice bloging here ! I'm OUT !

SELA TAY.. ur fuckin favorite !

http://www.selatay.blogg.se/

FASHIONSHOW!Förutom grymma uppträdanden kommer det även att vara en modevisning på FEEL GOOD!
Vår och Sommar tema - för visst längtar vi till sol och värme?
Med kläder från bland annat JC, Moment, Jack & Jones (m.m)
hoppas vi att ni kommer få inspiration.

Hope you like it !

Det är endast 3 dagar kvar gott folk!!!

YEEAHHH!!!!!!


Mannen Från Gatan!!!                                           


Ni har lagt märke till  honom,Ni har lyssnat på hans musik...han är ett musikalisktgeni.
Namnet är Javier, förmodligen så vet ni inte riktigt vem jag pratar om eller hur?haha.
Om du bor i malmö eller har varit på besök så har du troligen tagit en runda i stan och lagt märke till en lång man med dread som sjunger sjuuuuuukkt bra!
That's my man Javier "Mannen från gatan".
Han kommer ni se live med sitt gäng på FeelGood denna gången är det inte vanlig skön musik utan TUUUNG musik som ställer in dig på HypeMode.
Han kommer att uppträda med sitt band 3/4 Be There!!!!!


Förändringar som borde passa de flesta!

Feel good styrelsen har tillsammans kommit fram till att detta inte handlar om att våra vänner som är 18+ ska trivas under kvällen, detta handlar om att alla ska trivas och att vi samlar in så mycket pengar som möjligt till de fattiga i afrika. Därför har vi valt att göra några förändringar! För det första så är det tillbaka ändrat till 16+ MEN ett stort MEN, vi har valt att ha vakter vid loungens ingång där det ska vara endast 18+ och spritförsäljning till alla alkolister. Genom detta beslutet så hoppas vi att vi gjort er alla så nöjda som möjligt. För de som inte förstod vad jag menade eller inte vet vad en lounge är så ska jag fösöka förklara så kort som möjligt:D(jag viste själv inte vad en lounge var förens igår:P) Det är så att inkonst har två scener.. ett stort och ett litet.. och i det som är lite mindre ska vi ha vakter vid ingången(18+) här ska det för det mästa vara dj´s som spelar musik och mindre uppträdanden. Nu har jag gjort mitt bästa:D Tack för mig vi ses på fredag hoppas jag:D//Alban Dreshaj

ÄR NI RASISTER ELLER?

Kolla.. såhär ser jag på saken. Dem som säger nej till att gå på vår gala säger nej till att hjälpa de fattiga. Är det för att pengarna går till Afrika eller? ÄR NI RASISTER??? Svarta är lika mycket värda det vet ni va:D?? FEEL GOOD! vi står för något bra! Något som fler borde tänka på, att det finns barn som svälter eller behöver gå MIL för att hämta vatten. FEEL GOOD 3/4 be there! ha kul sammtidigt som du hjälper de fattiga! tro mig efter en kväll med oss så kommer du FEEL GOOD!

Astrid och aporna


                               

Först och främst är Astrid och aporna inriktat på miljö. Förutom en helt och hållet ekologisk frukt- och gröntavdelning är resten av utbudet helt vegetariskt och till största delen antingen ekologiskt, kravmärkt eller bra miljövalmärkt. Till och med "plastkassarna" är miljövänliga. Det är bara att slänga dem i komposten! Ett helt UNDERBART företag som bryr dig om vår vackra värld. De står för en bättre värld att leva i precis som feel good styrelsen gör och därför har vi valt att samarbeta.
Astrid och aporna tänker sponsra feel good galan med drycker som vi delar ut till er på FEEL GOOD den 3/4! BE THERE!  Dansa, ha kul, må bra, drick något uppfriskande och samtidigt hjälp de som behöver din hjälp.. Detta kan helt enkelt inte bli bättre! FEEL GOOD 3/4
feel good, luck good and now drink good! // Alban Dreshaj


                                                 

MAAAD CHANGES2fresh2fresh with their talented artists har skrivit om arrangemanget på deras hemsida! Glöm inte att they'll be there on stage kickin' it 2! Checka in deras sida och glöm inte att läsa inlägget om Feel Good!
http://www.2fresh2fresh.com/

J-son med debutsingeln Lookie Lookie , we all know him for now , showar upp i Feel Good från Göteborg för att kicka.
Ain't that great? y'all better check him out on myspace ! kolla efter nya låten Pretty boy , lookie lookie är där med!
http://www.myspace.com/jsonsb

INFO

Eftersom många frågar om FEEL GOOD kommer info igen

3 April
Inkonst
22.00 - 03.00
80kr
Välgörenhetsgala, alltså går alla pengar till afrika.
That makes you feel good.

DANS!Ännu mer dans! Inte vilken dans som helst, utan GRYMMMM dans!
Supercoola dansare från suupergrymma The hip hop dance complex
kommer att finnas på plats och uppträda.
DON'T MISS IT!

Det är inte långt kvar till denna grymma kväll !


Strike-A-Pose

Picaboo!

                                                               
                                                            


Picaboo kommer till vår event så gör er redo! De kommer för att ta sjukt snygga bilder på sjukt snygga människor som gillar att må sjukt bra.
När man promenerar på stan så får mal alla möjliga typer frågor om Feelgood. HAHa.. va fan är detta  tänker jag, och skriker åt dem  Bitch Get Out My Face!!! Nej jag bara dummar mig. Men man får alla möjliga frågor allt ni vill veta finns här och det kommmer mer så fortsätt med att titta in på hemsidan ;)


Nu är det dags för er att träna på era Poser!
Lights, Camera Action you Digggg ;)

Mr Tay

Japps! De 10 bara dagar kvar och allt flyter på som planerat! Nu är det kanske dags att börjar presentera litte artister som ska vara på sen ;)
Vi börjar med snubben från SS( Södra Sofielund) i Malmö....Vem? Jo vår egen  Leslie "Youngstellanova" Tay.
Han slog genom stort med Låten Feber och släpte i år sin documentär film Leslie-Killen som kommer att glänsa.
Leslie Tay har även sammarbetat med stora artister så som Lazee & Adam Tensta

Nu är han på gång med ny saker som den nya hitten Låt mig njuta.  Ni kan lyssna
på här nedanför.     Leslie "Youngstellanova" Tay - Låt mig njuta
         
     

     Leslie "Youngstellanova" Tay - Feber
                   
                                                                                                                        
    Lazee & Leslie
   

uuupdates, people on the come up

under kvällen , har vi en massa artister on the cooome up. folk som lär slå upp big soon , vi på Feel Good har äran att presentera dem . vissa tunes is just bangin , others chillwithit . but it's all good. Ville bara visa er att vi inte har slackat av , blod, svett och tårar i denna kvällen och en massa telefonsamtal haha. well några som lär komma upp under kvällen

That Dude Prince : http://www.myspace.com/thatdudeprince  (själv kickar jag "over there" i mina speakers. chillwithit )

Yaiya .. själv älskar jag ladies that's kickin' it . and she's doing it ! : http://www.myspace.com/msyaiya

Glaciuz : http://www.myspace.com/gticy (lyrically he's spitttiiiin it, så länge väl etablerad i kalla sverige , but more 2 come ! )

och en massa fler artister , lägger upp deras myspace så ni vet va som kickas under kvällen. måste bara hitta tid till att skriva här , but i promise i will people . BLESSSS

( KVÄLLEN E JU NÄSTA VECKA PÅ FRIDAY ! ni räknar dagarna med mig visst ? )     / ROOOBSTER

Engagemang

Feel Good , bara namnet låter bra visst? Det sitter skönt i tungan på mig iaf,  menmen .. massa möten, telefonsamtal , managers , bookers och restaurangägare, sponsorer.
Kan inte sluta tänka på hur STORT detta är, people wake up. Se inte denna kväll som en klubbkväll , ett disco ( även om vi ska gå loss värre än så ) . Jag ser detta som ett samarbete mellan oss alla för att ha kul, för att göra något produktivt av det våran lust att ha kul.
Det bara råkade hända att vi Feel Good arrangörerna hamnade i frontlinjen, det är inte våran kväll om än inte så är detta ERAN kväll Malmö.
Alla sponsorer, de flesta företag startade i Malmö och sköter sin verksamhet här, dem har sponsrat med mycket för denna kväll. Detta fick mig att inse, det är inte vi som springer runt och ringer runt alla som kommer upp med denna kvällen utan alla som bjuder till och alla gäster som gör det samma.
Vi bara sammankopplar människor som tillsammans kan göra en underbar sak, jeppjepp.. upptäckten av detta fick mig på riktigt "feel good" , att människor från överallt utan någon somhelst kontakt kan bara med liten bit av humanitet i sig skapa något så här grymt.
Well Feel Good är inte längre bara ett arrangemang i mina ögon utan en uppvisning i människans godhet vilket vi inte ser allt får ofta.
Weelllll ... people tro mig , saker o ting pusslas ihop, det börjar hända grejer. och det lär SPRÄNGA. på ett sätt that'll make YOU FEEELLLLL GOOOOD... ( nej, jag kan inte säga det tillräckligt. som sagt det sitter skönt att säga det! )

BLEEESSSS / ROBBBBSTER

Daniellas Text om FEEL GOOD

Daniella har skrivit ett blogginlägg om FEEL GOOD! Och det uppskattar vi som fan!


Alla Tjejer, Damer, Tanter, Pojkar, Män, Gubbar, Transvestiter, what ever you are. Hörupp!
Det händer grejer just nu i Malmö. Big things as we speak. och visst är det underbart när ungdomar engaerar sig. jag e så fucked up trött på att se typ Agneta och allt vad hon heter hålla i bröstcancer galor and what so ever. Nej tack nya fräsha ansikten. Och då har ni tur att Malmö är sån kickass stad som rockin it.

Har ni aldrig tänkt på hur bekvämt vi har det egentligen? Att vakna på morgonen gnugga ögon lite, gå till badrummet och få tvätta ansiktet med rent fräsht vatten. Vi har ju en viss rutin, Vissa utför sina behov vid toan, spolar, ohh härliga ljudet av rinnande vatten, efter det tvättar vi händerna. Det är så enkelt att lyfta på den lilla kranen och det kommer ut vatten direkt. Och vi är så himla förmögna att vi bara låter det rinna och rinna, vi tar tandborsten (vatten kranen rinner fortfarande) och lägger tandkräm, borstar tänderna (vattnet rinner fortfarande). Sen är vi klara. Sen hoppar vi in i duschen och duschar sådär extra onödigt långt.

Shit de e rena lyxet alltså! Men sen har ju inte alla såhär. Nej för det finns småbarn och kvinnor mest som måste gå km för att ens kunna ha lite vatten att dricka. Jag tycker detta är så ledsamt. Drf stänger jag alltid av kranen. Jag tänker på dem som inte har det som jag. och det gör inte bara jag utan FEELGOODFORCHARITY, är ett projekt som består av underbara ungdomar som har lagt ner sin själ och sitt hjärta för att småbyar i Afrika ska kunna få ha vattenbrunnar närmre så dessa barn och kvinnor slipper gå så långt.

Shit galan är snart och inträdet kostar inte alls mkt. Jag lovar. jag tycker alla ska pallra sin söta rumpa dit!
i know i will, och om ni vill se Miss deelicios a.k.a Danibanani live så kom åtminstonde för att se mig :p. (jag flippa). Men alltså det kommer ju komma feta artister, lokala och även BIGGAAA ASS STARS, nu snackar vi om kändisar i Sverige. Inte nog med dansupptränade och mycket, mycket mer kommer finnas på plats. Hjälp till och stödj, feel good för fan!


BOWDOWNBOWDOWN kommer uppträda på plats!
Grymma dansare från Malmö.
Dem vet hur man dansar!!!!

(Självklart massa andra artister och dansare med!)Do u?Ni kommer inte ångra er!
Massa överraskningar!

HÅLL UTKIK I BLOGGEN, INFO KOMMER SAKTA MEN SÄKERT ;)

/  Tannaz

Feel Goo:D

Zupp alla feel good läsare, jag vill bara säga att frågetecknet är uppe!!!
hoppas ni ser den när ni är ute / Awal


Yessir


Hello alla!


Jag hoppas ni ser fram emot detta för det gör vi!
Fullspäckad kväll med massa roligheter!!!!!!


Om ni har några frågor ställ dem i detta inlägg (kommentarer) så svarar vi så fort som möjligt!


/
Tannaz


De rullaarrr på..

Affischer snart redo, the posters med. Men innan affischerna ska posters upp och chockera och förundra Malmö byborna lite...
Ibland slår det mig att denna kväll kan bli något stort..
Större än vad det var menat från början, när alla dyker upp den kvällen to have a good time samtidigt tillsammans alla gäster bidrar till att människor andra sidan klotet kan få en bättre levnadsstandard.
En som de förtjänar iaf minst sagt.. Och allt vi behöver göra är att göra vad vi gör varje helg , having a good time! slappnar av efter det vardagliga slitet under vardagarna.. Alla moment som skapar huvudvärk, irritation och ren och skär ilska ibland.
MEN.. allt det släpper du varje helg, jag med.
Allt vi på Feel Good vill göra är att göra om den energin vi besitter, den kraftfulla energin som föder vårt dansande, våra artisters uppträdanden. Det som gör att du orkar vara uppe hela natten med vänner fredagkväll fastän du gick upp 7 på morgonen till skolan.. det som gör att man glömmer bort att man ens var i skolan,jobbet den dagen. DEN energin ber vi på Feel Good att hämta den 3/4 för vi vet hur man spenderar den!
Vi vet hur vi ska förvandla det till en upplevelse that'll make YOU feel Good och samtidigt dela med det till andra som ochså förtjänar det..
Mindre än en månad dit, you will be there.. Because we will be there.. och ni vet vem vi e.. WE'LL MAKE YOU FEEL GOOD!

Jeppjepp, ibland måste man bara få ut lite ur bröstet and preach to the people.

GLÖM INTE ATT KOLLA EFTER UPPDATERINGAR och håll er själva uppdaterade. / Rooobb


Juste med dem här småplanscherna  överallt i stan hoppas vi att vi fångar era vänners uppmärksamhet och på så sätt hitta hit som ni har gjort ( fast dem blev konstigt färgade här på hemsidan:/ ), innan de riktiga och stora affisherna ska upp. wow blev längre inlägg än vad jag trodde,
BLESS PEOPLE

I Feel Good!!!


Tja!

Nu är vi äntligen igång med sidan..Yeahh!!!
Det har precis blivit klart att en sjukt tuung nationell artist ska uppträda under galan och han är verkligen Off-The-Hook Bokstavligen!
Den här artisten kommer verkligen skaka om MALMÖ. Hans namn börjar på bokstaven S och han bär samma namn som ett utav karaktärerna ur TMNT ( Teenaged Mutant Ninja Turtles).

Vem tror ni den här artisten kan vara?

Mer info kommer snart
             // Marvin

3/4?

Jag hoppas att ni inte har missat FEEL GOOD!
Vill ni se grymma uppträdanden och träffa grymt folk samtidigt
som ni gör nytta för ett land som behöver vår hjälp?
Självklart!
Varenda lilla krona går till att bygga brunnar i små byar i afrika så dem (speciellt barnen)
slipper gå flera km om dagen för att få vatten.

3 April
Inkonst
16+


MER INFO KOMMER INOM KORT!
Så kika in här snart igen ;)

/ T

.

INFORMATION KOMMER SNART, BLOGGDESIGNEN UPPDATERAS!

RSS 2.0